Transport escolar

Sr Director;

El motiu de la present és per demanar que posin un autocar per anar des d’Alpicat fins a l’institut Manuel de Montsuar. Fins ara el primer institut per als d’Alpicat era la Caparrella i ells tenien transport per a tots els estudiants, i fa poc m’he assabentat que el curs vinent passarà a ser-ho el Montsuar. Sóc una alumna de 3r d’ ESO , i els meus pares m’hi han de portar cada dia.

Ens han informat que l’any que bé posaran un autocar per als alumnes que entrin nous, només per a ells, els de 1r d’ESO, i el que no trobo bé és que uns vagin amb l’autocar que els proporcionarà Ensenyament i als altres alumnes del poble ens hagin de portar. En l’actualitat, som uns 25 estudiants, entre nois i noies, que assistim al centre, i sumant els que entraran l’any que ve serem vora dels 50, que són les places que té un autocar. D’aquesta manera si es posa el servei de transport podríem aprofitar els viatges, així també col·laboraríem a no contaminar tant el medi ambient, cosa que cada dia ens estan recordant a les notícies i que realment crec que té molta importància, ja que a poc a poc estem desfent la capa d’ozó del nostre planeta, i si entre tots posem una mica de la nostra part, es podria evitar que vagi a més. Al mateix temps, s’alleugeriria l’entrada al pàrquing a les hores d’entrada i de sortida del centre, ja que cada dia hi ha aglomeració de cotxes i d’autocars que vénen d’altres pobles.

Per aquestes raons, sol·licito que aquest transport que es posarà també el poguem gaudir la resta de joves d’Alpicat que anem al Montsuar, perquè penso que tots hem de tenir els mateixos drets.

Atentament,

Sara Soler

 
Secured by Siteground Web Hosting