Ja n’estic cansada!

Em sento defraudada pel govern, per aquella papereta que vaig dipositar a l’urna amb una intenció i ha acabat anant en contra del meus ideals, per totes aquelles decisions que han aprovat i que ningú ens ha preguntat, per la crisi que sembla que no ens vol abandonar...

A les eleccions del 24 d’octubre vaig votar un partit que em portés la independència en vista de la situació en què ens trobem. Espanya ens està empobrint, ridiculitzant, menyspreant, robant. Tenim el rècord en impostos, no ens deixen parlar la nostra llengua, no ens permeten ser nació i, em pregunto, per què ho he de suportar? Un exemple ben clar és troba amb el Barça. Ara imagineu-vos que el Barça fos la imatge turística i que ens haguessin donat els tres milions a nosaltres, com hagués reaccionat la premsa de Madrid? Després diuen que les comunitats autònomes consumeixen massa i que les han de reduir! Segur que la de Madrid ni tan sols la tocaran.

I per acabar-ho de adobar, tenim la crisi. Si ara no tinguéssim l’euro, abaixaríem el valor de la pesseta i el problema quedaria resolt. La meva pregunta és: qui ens va preguntar si volíem el canvi de moneda? I això em porta a una altra, hem millorat amb la Unió Europea? De totes maneres, la queixa no ens serveix de res, no solucionem res, al contrari: ens diuen que ens queixem massa i per això tenim un baix nivell acadèmic.

 

Maria Domènech

Darrera actualització (diumenge, 20 de març de 2011 18:56)

 
Secured by Siteground Web Hosting