En aquesta pàgina podràs veure els vídeos que aniran produint els alumnes de l'optativa d'Audiovisuals. Enguany el Canal Montsuar pren la forma del podcast, a fi que tots els qui formem la família del Montsuar poguem tenir els records del dia a dia. Esperem que us agradi molt.  (Per poder veure aquests vídeos correctament, cal tenir instal·lada la darrera versió del reproductor Flash Player.)

 

 


25è aniversari de l'institut Manuel de Montsuar


09.-SECUNDARIA ROCK 2011

Com cada any, s'acosta el secundària Rock i, com cada any, el Montsuar hi estarà representat. La nostra carta de presentació és el vídeo que ara us presentem i que té un punt de màgic. Esperem que us agradi.


Imatge i realització: Eva Arcega i Julian Lara

Dim lights Embed Embed this video on your site

 

 

 


08.-HUSH

Hush és la historia de dUEs amigues que van haver de treballar en equip en una situació en la qual a ningú li agradaria estar.


Imatge i realització: Núria Garzón i Judit Teixiné

 

Dim lights Embed Embed this video on your site

 

 

 


07.-CELEBRACIÓ DEL DIA DE LA PAU - DENIP


Imatge i realització: Maria Robles, Oriol Tomás i Goretti Pérez


Dim lights Embed Embed this video on your site

 

 

 06.-EL TREBALL PER TASQUES

Aquest any, i per primer cop, els alumnes de 1r d’ESO han elaborat un treball sobre el reciclatge i la separació de residus i ho han aprofitat per ensenyar el que han après als més petits: els nens i nenes 1r, 2n i 3er de primaria de l’escola Sant Jordi, per tal d'ensenyar a cuidar el medi ambient i no malmetre el nostre estimat planeta Terra.

 

Imatge i realització: Dídac Montero, Maria Simó i Anna Tejedor

 

 

 

 


05.-EXPOSICIONS TEMPORALS

Les exposicions temporals del Caixa Fòrum del 27 de gener al 20 de març són Maternitats i Espanya Oculta.

Maternitats és un projecte construït a partir de fotografies, i en cadauna d'elleshi ha un text, escrit pel fotògraf i pel periodista Bru Rovira. Allí es parla de la bellesa i de com l’amor sobresurt en situacions de guerra, malaltia, fam, pobresa...

Espanya oculta és una exposició de fotografies de Cristina García Rodero. Col·lecció d’Art Contemporani. Mostra imatges ocultes d’Espanya entre el 1975 i 1988. Tenen un gran valor documental, antropològic i artístic. Aquesta fotògrafa s’apropa a “l’Espanya Profunda” dels pobles que visita impregnant-se’n a base d’un treball constant.


Imatge i realització: Dídac Montero


Dim lights Embed Embed this video on your site

 

 

 


04.-VISITA AL COSMOCAIXA DE BARCELONA

El dijous 20 de gener, els alumnes de 1r batxillerat vam fer una sortida al Cosmocaixa, a Barcelona. Vam marxar molt d’hora, a les 7h del matí. En arribar vam esmorzar durant l’estona mentre obrien les diferents activitats/conferencies. Llavors un cop acabat d’esmorzar, ens vam dividir en dos grups: els de ciències i tecnologia, d’una banda, i els de socials i humanístic, de l’altra. Els primers van anar a un taller de so i acústica i després a la Sala de la Matèria. I els del social-humanístic vam anar a una conferència titulada “Ciència Inesperada”, per Pedro Gómez. En acabat, vam anar a la cinquena planta, la Sala de la Matèria, on un noi del Cosmocaixa ens va fer un recorregut per la sala.

Vam dinar  a l’aire lliure i al cap d’una hora vam tornar a entrar per donar l’ultima ullada  a la Sala de la Matèria.  A les 16:45, vam començar a sortir i a pujar a l’autocar per tornar cap a Lleida.


Imatge i realització: Dídac MonteroDim lights Embed Embed this video on your site

 

 

 

 

 


03.-FESTIVAL DE NADAL 3

El passat 22 de desembre, al INS Manuel de Montsuar vam celebrar el primer festival de nadal entre  alumnes i professors després de les obres de remodelació.  Aquest primer festival va estat molt bé, ateses les noves instal·lacions: un poliesportiu ampli on ens vam poder entaforar tots els cursos, cosa que abans amb el menjador calia fer torns.

També es va poder realitzar gràcies a l'elevat grup d'alumnes que hi van participar, ja que si no, potser no s’hauria pogut fer. Aquest alumnes  són el grup musical del institut, un grup musical de batxillerat, un alumne que va explicar dos monòlegs i aquell noi que era tan elàstic!! Ah, i ens n'oblidàvem, gracies també a la última actuació: la de les professores i un professor (el Pare Noël).

Moltes gràcies a tots per poder fer  possible el festival!! I que es puguin continuar realitzant-ne molts anys més!!Imatge i realització: Anna Tejedor, Elisa Vives i Maria Simó


Dim lights Embed Embed this video on your site

 

 

 

 

 


02.-FESTIVAL DE NADAL 2

El passat dia 22 de desembre van celebrar el esperat festival de nadal.On van haver-hi actuacions de tota mena:actuacions musicals de 1 batx, i de l’E.SO,monolegs,raps i fins hi tot un noi contorcionista, per no dir el ball de les professores del centra amb un pare noel especial.

Disfruteu del videoImatge i realització: Oriol Tomás, Lucas Gili i Eva Arcega


Dim lights Embed Embed this video on your site

 

 

 

 


01.- FESTIVAL DE NADAL 1

Aquí us deixem el “trailer” del festival de nadal 2010. És un recull de les actuacions dels nostres companys, companyes i professors en el seu minut de glòria.

Perquè recordeu un dels moments únics de l’any i reviviu l’emoció del moment.

Imatge i realització: Dídac Montero


Dim lights Embed Embed this video on your site

Darrera actualització (diumenge, 1 de maig de 2011 01:14)

 
Secured by Siteground Web Hosting