Creieu que els joves estudiants no poden participar en un debat i defensar els seus punts de vista? Si alguna vegada us ha passat això pel cap, us convidem a sentir les nostres opinions sobre uns temes que ens interessen a tots:

 

 

Debat 1: Ernest Maragall va fer una reforma en el calendari escolar per al curs 2010-2011. El professorat  en general hi està d’acord, però li agradaria fer-ho mantenint els mateixos dies de classe lectius, fins ara 176, però afegint un període de descans més llarg que l'imposat per Maragall en el 2n trimestre.

I pel que fa els pares, en general no hi estan d’acord, ja que opinen que durants aquesta setmana molts d’ells es veuran obligats a deixar els seus fills en algun lloc, com per exemple en unes estades o en algun altra activitat, que sens dubte costará diners.

Ara que ja sabem l’opinió dels professors i dels pares volem saber la dels alumnes. Per això avui ens trobem el Pol Torres, l’Arnau Costes i l’Arnau Moreno, per reflexionar-hi.

 
Nom Reproducció Tamany Durada
Debat Pol Torres, Arnau Costes, Arnau Moreno

5.3 MB 5:48 min
Joomla! web design... 

 

 

Debat 2: El que escoltareu a continuació, és un debat sobre el polèmic tema del carnet de moto de 49 cc. El passat 1 de setembre del 2010 trànsit va canviar la llei que deia que el carnet és podia treure als 14 anys i ho va passar als 15, tallant moltes ilusions d'adolescents que se’l volien treure. Què en penseu vosaltres?

Nom Reproducció Tamany Durada
Debat Nicole, Caberol, Roger Marin, Blau

3.5 MB 3:47 min
Joomla! web design... 

 

 

Debat 3: En el nostre debat es veu clarament que parlem d'un tema que afecta a molts dels adolescents de la nostra edat. Es bo estar-se tantes hores al davant de l'ordinador? Clarament tothom diria que no, però en alguns casos es quasi obligatori estar-se a l'ordinador bé per fets escolars o per fets d'oci, ho entendreu millor en el debat...

Nom Reproducció Tamany Durada
Debat Pau, Silvia, Juan

4 MB 4:20 min
Joomla! web design... 

 

 

Debat 4: El debat que hem elaborat reflexiona sobre si els pares i les mares ens han de dir o no si podem fer-nos un pírcing o un tatuatge. Els locutors som: David Terés, Roger Font i Xavier Escribà. Esperem que us agradi.

Nom Reproducció Tamany Durada
Debat Xavier, David, Roger

1.8 MB 5:21 min
Joomla! web design... 

Darrera actualització (dissabte, 22 de gener de 2011 17:07)

 
Secured by Siteground Web Hosting