Desig, Somni o Realitat?

 

 

 

Tanca els ulls, escolta atentament, i imagina mentre et vaig dient:

Que et trobes en un prat verd, on estàs estesa, mirant el magnífic cel blau, els núvols blancs, amb figuretes que et fan recordar la teva infantesa, ara respira, respira molt fons, i podràs notar com els teus pulmons s’omplen d’aquest aire de felicitat que t’envolta en aquests moments, ets feliç i no tens problemes, ara, obre els ulls, i fixa’t en el que t’envolta detingudament, quin prat més extens, significat de salut i confortabilitat, quines flors, quins jardins més bonics, et podries passar hores i hores passejant, recollint aquelles floretes per fer un pom ben boniquet.

 

Passeja, canta, salta, sigues feliç. Atura’t, veus aquella persona que desitjaves veure, està quieta, esperant-te, vés fins a ella, digues-li tot el que penses, dóna-li la mà, i a partir d’ara, ja no passejaràs sola, sinó de la mà d’aquella persona que tu imagines.

 

El vent bufa entre les vostres mirades, sou feliços,  voleu riure i gaudir de la vida, endavant.

 

T’has tornat a aturar? Clar, tu també has escoltat aquet soroll, no?

 

Ja no estàs en aquell somni en el qual creies que t’anava dictant una persona, sinó que estàs en la realitat, en el dia a dia.

 

Aixeca’t i camina fins la finestra, per on guaites el dia que fa, a veure si és com en el teu somni?, però és totalment contradictori, el dia és gris i ennuvolat, pels carrers no es respira pau sinó indiferència i malpensar envers els altres, ara sí que et trobes en la realitat, un món on quasi ningú mira per ningú, només per si mateix, on l’egoisme i l’avarícia enfonsa la humilitat, i aquelles bones persones, amb bons sentiments i bones intencions, queden reduïdes al mínim, costen de trobar? Sí, estan amagades, però de tant en tant es deixen veure perquè persones com tu, puguin confiar en elles, persones que de veritat ho mereixen.

 

 

 

 

 

 

 

 

Andrea Zucar Morales

2n batx. B

 
Secured by Siteground Web Hosting