Amb l’alumnat de 1r d’ESO hem treballat el tema dels instruments i les agrupacions instrumentals durant el darrer trimestre i, com cada any, hem elaborat uns petits treballs manuals consistents en:

1. Construcció d’un tambor-sonall:

Amb una capseta (de “formatgets”)  rodona, un palet i dues boletes de suro lligades es pot fer un senzill i divertit instrument de percussió. La gràcia està en la seva decoració i, com veureu, n’hi ha alguns de realment bonics i originals.2. Desplegable musical:

Cada grup havia d’escollir una agrupació instrumental (duet, quartet de corda, orquestra de cambra...) o bé un grup de pop & rock actual i, a partir d’aquí, havia de buscar-ne imatges i retallar-les.
Amb aquest material, havien de construir un desplegable amb una cartolina gran doblegada de tal manera que, a l’obrir-se, s’aixequessin les figures en la posició que els hi correspon dins del seu grup.A continuació podeu veure algunes imatges d’aquests treballs, així com els murals que vam treballar al 1r trimestre a l’entorn del tema de la contaminació acústica.

 

Darrera actualització (dijous, 2 de juliol de 2009 19:03)

 
Secured by Siteground Web Hosting