Logo_DEFINITIU_ULL_CRTIC__octubre_2019_REDIMENSIONAT

Millores que calen al nostre institut

Aquests darreres setmanes hem estat observant l'institut i ens hem adonat d'alguns petits defectes que es podrien millorar. En aquest reportatge, trobareu com hem vist els espais exteriors de l'institut i com podrien millorar-se.

La passarel·la i el límit amb el Sant Jordi

També hem comprovat com està el sostre de la passarel·la al qual cal una bona renovació, perquè quan plou hi cau aigua perquè hi ha forats. A més a més, convindria ampliar-la, fer-la més gran pel fet que els dies de pluja o neu els bancs blancs es mullen perquè la passarel·la no els cobreix gens.

milloresinstitut3

milloresinstitut4

De la mateixa manera, s'haurien de posar més reixes de clavegueram perquè quan plou molt la part entre l'institut i l'escola Sant Jordi s'inunda.

milloresinstitut5


Els patis

Ens hem fixat que les porteries s'haurien de tornar a pintar, de la mateixa manera que les línies del camp perquè estan una mica desgastades.

milloresinstitut6

Estaria molt bé que es posessin més bancs a tot el pati. En alguns espais del nostre centre, cal posar-hi més bancs per així poder facilitar que s'hi pugui asseure molta més gent perquè quan és l'hora del pati els bancs s'omplen molt fàcilment i hi ha gent que no es pot asseure en tota l'hora.

milloresinstitut7

Les bosses de les escombraries s'haurien de lligar o enganxar a la seva base, perquè, si no, quan fa vent s'aixequen i en surt tota la brutícia volant.

Finalment, pel que fa als lavabos, s'hi hauria de posar una maneta que ajudi a tancar-ne la porta.

milloresinstitut1_ milloresinstitut2

Des de la secció d'actualitat i observació constants de l'Ull crític, creiem que una de les nostres funcions com a periodistes és observar la realitat que ens envolta i donar la informació fefaent del que està passant. En la majoria dels casos, és important poder i saber aportar aquest punt de millora i de crítica d'aspectes que cal anar canviant, sempre per millorar la nostra situació i la del centre per tal de contribuir al bon funcionament i relació entre els diferents estaments del nostre institut.

Darrera actualització (dimecres, 4 de març de 2020 08:22)

 
Secured by Siteground Web Hosting