Logo_DEFINITIU_ULL_CRTIC__octubre_2019_REDIMENSIONAT

LA GIMCANA DE LES DÈCADES

El dia 28 de novembre els nens i nenes de 2n de l'ESO van fer una gimcana a l'alumnat de 1r de l'ESO al matí. La primera i la segona hores l'alumnat de 2n va estar preparant les paradetes. Al tornar del primer pati, van començar a venir els i les participants, els van distribuir amb els diferents guies i va començar la gimcana.

2019_TxT_gimcana_01

L'alumnat de 2n els explicava a cada paradeta el que havien fet durant el curs a TXT (Treball per Tasques) per dècades, des de la de 1920 fins a la del 2020, des del xarleston a la intel·ligència artificial. Els explicaven, per exemple, quan un programa determinat s'havia començat a emetre, quan s'havia inventat el camió frigorífic o altres tipus d'invents i les proves consistien a classificar els invents per l'any en què havien estat creats. En quasi cada paradeta hi havia caramels per als i les participants i els els donaven si feien el joc bé.

2019_TxT_gimcana_02

2019_TxT_gimcana

Al vespre, a les 22.00 h, l'alumnat de 2n van tornar-la a fer amb els pares i mares. No era obligatori i, per això, no hi va anar gaire gent. Per acabar, algunes famílies van marxar i unes altres es van quedar a sopar.


Darrera actualització (dimarts, 21 de gener de 2020 11:08)

 
Secured by Siteground Web Hosting