Índex d'article
ULL CRÍTIC: LA PROBLEMÀTICA DE L'OBESITAT INFANTIL
Pàgina 2
Totes les pàgines

Logo_DEFINITIU_ULL_CRTIC__octubre_2019_REDIMENSIONAT

Es duplica l'obesitat infantil en només 15 anys
Unicef alerta que la majoria dels menors mengen malament: la seva dieta no inclou fruita o verdura, però sí begudes ensucrades o ultra processats.
OBESITAT_ES_DUPLICA_FOTO_1_redimensionada
Un terç de la població infantil al món està desnodrida o té sobrepès. Dues cares d'una mateixa moneda que evidencien que els infants pateixen malnutrició: no mengen aliments de qualitat i, per tant, creixen menys sans. Mentre que la desnutrició crònica en infants minva progressivament –tret d'emergències humanitàries com les que es viuen a l'Afganistan, el Iemen o Nigèria–, l'informe Estat Mundial de la Infància 2019 elaborat per Unicef revela que el sobrepès i l'obesitat infantil es consoliden com a problemes mundials de primer ordre.
LOGO_INICIAL_SECCI_REDIMENSIONADA
Les dietes desequilibrades, sense nutrients i amb un excés de greixos saturats, així com una falta generalitzada d'activitat física, han convertit en global una epidèmia que inicialment només afectava els països industrialitzats i desenvolupats. Prova d'això és que la quantitat de població mundial d'entre 5 i 19 anys que pateix un excés de pes corporal s'ha duplicat en només 15 anys, passant del 10,3% de l'any 2000 a l'actual 18,4%.


Darrera actualització (dilluns, 11 de novembre de 2019 20:14)

 
Secured by Siteground Web Hosting