Índex d'article
ULL CRÍTIC: VISCA LES SÈRIES!
Pàgina 2
Totes les pàgines
TEMPORADA_4_CONFIRMADA_rick_i_marty_REDIMENSIONADA
Després d’aquella escena, en surt una altra on Summer amb un pal de golf i Beth amb una escombra i una tapa d'escombraries surten combatent sota una plataforma d'abordatge, que té un vidre trencat. Potser estan lluitant perquè la Beth vol escapar-se o al revés, que la Summer sigui la que vol marxar, ja que ambdues en capítols anteriors volen fugir de casa.

També trobem una foto d’un cap que s’assembla molt al personatge conegut com a Jerry: rèplica?
JERRY_REDIMENSIONADA
Dark 3:

Molta gent coneix aquesta sèrie; i als que els agradin les sèries de misteri, policíaca, i també de ficció i no ho l'han vista, els hi recomanem que ho facin ara mateix. 

La paranoia espai temps de Netflix Dark, fa unes setmanes va anunciar oficialment, com en el cas de Stranger Things, que faran una nova temporada.

DARK_3_REDIMENSIONADA

Malgrat que encara no hi ha una data de llançament oficial, un dia molt propici per fer-ho seria el 27 de Juny del 2020, dia que s’anunciava com a data de la fi del món en aquesta temporada!

Actualment ja ha començat el rodatge i, en el compte oficial de la sèrie d’Instagram, ja s’estan publicant imatges del rodatge d’aquest nou lliurament de la sèrie. 

En la propera actualització, us explicarem més coses, us facilitarem nova informació sobre aquestes 3 noves temporades d’aquestes 3 grans sèries, no us ho perdeu!

Des de la secció de CINEMA i SÈRIES de l’Ull crític, estem convençuts que la majoria esteu enganxats a més d’una sèrie, ja sigui de terror, d’amor adolescent, de ciència ficció, de vampirs...etc. És la nostra manera de veure i gaudir, des de les noves tecnologies i plataformes del món audiovisual, del nostre món. Us mantindrem informats, i si voleu que parlem de les vostres sèries preferides, no dubteu en posar-vos en contacte amb nosaltres! 

DARK_3_FINAL_REDIMENSIONADA
Darrera actualització (dimecres, 30 d'octubre de 2019 21:02)

 
Secured by Siteground Web Hosting