Índex d'article
ULL CRÍTIC: PARLEM DE SÈRIES?
Pàgina 2
Totes les pàgines

Logo_DEFINITIU_ULL_CRTIC__octubre_2019_REDIMENSIONAT

LES SÈRIES QUE MÉS ENS AGRADEN

LOGO_INICIAL_STRANGERS_REDIMENSIONADA

Stranger Things 4: El proppassat 30 de setembre, Netflix va anunciar oficialment el llançament d’aquesta 4a temporada de “Stranger Things”, amb l’arribada d’un “teaser” que als fans de la sèrie ens ha desconcertat una mica. A simple vista, es pot pensar que no ens ensenya gaire cosa, que simplement ens ofereix la imatge de les lletres de “stranger things 4”, però en realitat ens dona molt més, ens ofereix alguna pista!

Abans que continuïs llegint, si no has vist les anteriors 3 temporades de la Sèrie, i vols fer-ho, et recomano que surtis d’aquí, ja que hi haurà força  espòilers de les anteriors temporades, però, sobretot, de la tercera.


                   STRANGER_IMATGE_ARBRE_I_RELLOTGE_REDIMENSIONADA
Si ens hi fixem, a l’esquerra hi ha un rellotge en un arbre: què vol dir això? doncs, hi ha dues teories. En primer lloc, en aquesta temporada, serà possible que viatgin en el temps, ja hem vist “viatges entre dimensions”, així que, per què no? 

D’altra banda, aquesta serà la temporada final i la faran a l’estil de les pel·lícules “IT”, és a dir, molts anys després de la 3a temporada, amb els protagonistes que s’han de tornar a reunir per vèncer a l’ “azotamentes” o al “demogorgon”. Encara que totes aquestes teories s’esfumen veient l’escena post crèdits de l’últim episodi de la 3a temporada.
DEMORGOR_CORRECTE_I_REDIMENSIONADA
Alerta espòiler: on apareix una mena de presó a Rússia on deixen la gent en una sala on hi ha un demogorgon, que, encara que no es veu, segurament se’ls menjarà!

Deixant aquestes teories i tornant al teaser, podem veure que, al fons, hi ha una mena de casa amb una llumeta encesa. Casualment s’assembla bastant a la casa del cap de policies Hopper, el qual suposadament ha mort a causa de l'explosió de la màquina Russa que obria el portal al món del revés… Però, per què ens l'ensenyen? 

Si ho penseu bé, no hem vist com es desintegra en l’explosió, ja que la pantalla es posa en negre just abans, i és per això que hi ha vàries teories més sobre l’arribada de Hopper.
POSSIBLES_ESPILERS_STRANGERS_4_REDIMENSIONADA

La primera afirma que va saltar per unes escales, i va escapar de l’explosió mentre Joice tancava els ulls, i els russos, posteriorment, el van atrapar, i el van portar a la central de Rússia, raó per la qual ens l’ensenyaria en la escena post crèdits.

I la segona: En una part, es veu com Hopper mira al portal que s’està tancant, com si estigués plantejant-se saltar-hi dins, llavors, potser abans que explotés, saltaria dins del portal, i ara mateix estaria vivint en aquesta cabanya en el món del revés, i per això es veu una llum encesa.
Ara veureu com un fan ha donat amb la possible teoria de la connexió dels personatges de Stranger Things en aquesta sèrie.
Com has llegit abans, el compte oficial de Stranger Things va treure un teaser on mostrava un rellotge, ara ve el bo. Mentre David Harbour (actor del personatge Jim Hooper) continua marejant els fans de Stranger Things a través del seu compte d'Instagram, un aficionat de la sèrie de Netflix ha descobert la millor teoria fins al moment sobre el futur d’aquest personatge a la 4a temporada. 
PORTALS_DENTRADA_REDIMENSIONADA

Ha estat capaç de respondre a la pregunta que es fan tots els fans des del final de la 3a temporada: Està mort Jim Hopper?, ha mort en l'explosió? I la seva resposta és no. I el millor de tot és que la seva teoria connecta amb les bromes o troles de Harbour en xarxes socials amb aquest misteriós rellotge amb el que Netflix també ens va voler posar les dents llargues als fans abans de llançar aquest encara més misteriós teaser per anunciar la quarta temporada.

David Harbour va deixar algunes pistes en el seu Instagram. I el guió original de la sèrie indicava: viatges en el temps i l'espai, forats de cuc, teoria de cordes... Analitzant-ho tot, em vaig adonar de la connexió amb la pel·lícula interestel·lar, la qual us recomano que veieu.
Tot comença en la 1a temporada de Stranger Things, quan el professor Clarke (personatge de la sèrie) fa la mateixa explicació del portal. Però ara afegeix l'episodi cinc de la primera temporada: La puça i l’acròbata. Te’n recordes de l’acròbata? Sí, necessita un portal per ingressar al món del revés. Si t’hi vas fixar, saps que el monstre mor quan es tanca el portal. Però, i la puça?. Continues amb nosaltres? És una molt bona teoria per part d’aquest fan.

STRANGER_THINGS_FINAL_REDIMENSIONADA
Crec que després de llegir aquesta teoria el cap et donarà mil voltes, i ara ja t’agradaria saber més sobre la teoria d’aquest seguidor i fan de la sèrie. No et preocupis, espera't a la propera actualització d’aquesta notícia i te n’explicarem encara més.
Des de la secció de CINEMA i SÈRIES de l’Ull crític, us volem aportar els nostres coneixements i les nostres dèries sobre les sèries que més ens motiven. Esperem que us agradi i ens seguiu! 

Darrera actualització (dimecres, 30 d'octubre de 2019 21:05)

 
Secured by Siteground Web Hosting