AQUARIUM i HUMAN BODIES (Barcelona)

El dia 2 de maig de 2019 vam anar tot primer d’ESO a fer una sortida a l’aquari de Barcelona i a l’exposició Human Bodies . De primer a l’Aquari: vam entrar allà i ens van fer una visita guiada per a que ho poguéssim veure tot i que almenys sabríem quin peix era o de quin tipus era. Vam veure una gran varietat: peixos pallasso, anguiles, peixos d’aigua salada, taurons, peixos lluna, mantes ralles, peixos llimona, peixos tropicals molt vistosos, etc... Una persona va comentar que allò que més li ha agradat ha sigut quan passàvem per una cinta que es movia poc a poc i podíem observar taurons gegants. Una altra va ser veure els pingüins i les espècies de peixos tropicals, ja que són les més estranyes.

Aquarium

En general, va agradar molt però ens sembla que vam tenir poc temps però molt bon aprofitat. Seguidament vam anar al centre comercial Las Arenas i dintre hi havia com una espècie de museu que es diu Human Bodies: és un museu que hi ha diferents sales i t’expliquen el procés del cos a partir de quan vas néixer i et van explicant tot: els músculs, ossos, etc... El recorregut es podia fer amb uns cascos o amb un guia: nosaltres vam agafar uns cascos que et donen allí i amb un Mp3 vas tu per lliure.

L’exposició de Human Bodies ens va impactar bastant però també ens va agradar veure com som per dins i ampliar el coneixement del nostre propi cos. També ens va impactar com es veien els pulmons d’un fumador, degut a que ho havíem vist en algunes il·lustracions, però no sabíem que es posaven d’aquest color fosc tant intens. Gràcies a aquesta sortida hem pogut aprendre diferents coses, encara que alguna persona no l’ha va poder mirar amb intensitat.

Aquesta ha estat una excursió molt interessant. Ha estat lúdica i divertida.

Fotos de la sortida

 

 

 

 

 

 

Darrera actualització (diumenge, 26 de maig de 2019 19:07)

 
Secured by Siteground Web Hosting