Durant la setmana del 18 al 27 de març, hem rebut la visita de 20 alumnes letons que participen a l’intercanvi que hem endegat enguany amb l’institut Talsu 2.0 Vidusskola de Talsi (Letònia) en el marc d’un programa europeu d’intercanvi bilateral entre dos centres de secundària “Erasmus + KA229”.

Letons

Aquests alumnes, amb edats compreses entre els 13 i 16 anys, han estat a Lleida realitzant un projecte audiovisual i gaudint de la cultura catalana. Han aprofitat la seva estada per conèixer alguns indrets lleidatans, com la Seu Vella i l’Ajuntament, i a més a més, han realitzat excursions per l’entorn (a Tarragona i a Barcelona).

També han rebut classes de castellà, català i d’història de Catalunya i han treballat conjuntament amb l’alumnat català, en diferents workshops sobre els temes del  projecte: el reciclatge, l’esport i la nutrició. Cal dir que aquests alumnes s’allotgen durant la seva estada a casa de l’alumnat de 3r d’ESO que al maig viatjarà al seu torn a Letònia. El dimarts 26 els vam acomiadar amb una festa. 

Darrera actualització (diumenge, 31 de març de 2019 09:39)

 
twitter_card
Etwinning2  KA229
Patrocini i Col·laboració
Calendari
Cercador
Secured by Siteground Web Hosting