JORNADA DE PORTES OBERTES DE L'INSTITUT MANUEL DE MONTSUAR

ESO: dijous 21 de març a les 20:00 h

Batxillerat:  8 de maig a les 20:00h 

Portes_Obertes_ESO

Donat que s’atansen les dates en les quals haureu d’escollir el centre on els vostres fills cursaran l’ESO, hem cregut convenient convocar una reunió per poder-vos informar del nostre projecte educatiu, de la nostra línia pedagògica i de qüestions de funcionament relatives a la comunitat educativa del nostre centre. A més, evidentment, d’intentar respondre a qualsevol tipus d’inquietud que pugueu tenir. Amb aquesta reunió pretenem que disposeu de tota la informació necessària per tal de que els vostres fills puguin fer una adaptació, el més senzilla possible, al nou centre educatiu on s’incorporaran.

 
D’altra banda, trobareu obertes les aules i altres espais que podreu visitar acompanyats dels vostres fills i podreu conèixer les instal•lacions més representatives del centre.
 
Creiem que és important que els vostres fills/es tinguin un primer contacte amb alguns dels professors que impartiran les classes el curs vinent. D’aquesta manera facilitem la comunicació davant qualsevol dubte que ens pugueu exposar.
 
Així mateix, rebreu informació d’algunes de les activitats que duem a terme al llarg del curs: organització pedagògica, plans educatius, eixos transversals de tutoria i sortides extraescolars.
 
 
Esperant poder-vos saludar personalment, restem a la vostra disposició


Darrera actualització (dimecres, 20 de març de 2019 10:35)

 
Secured by Siteground Web Hosting