Benvolguda família,

Com probablement sabreu pels mitjans de comunicació, la nostra comunitat ha sofert inesperada i cruelment la pèrdua de la Núria Borràs, professora del nostre centre. Un tràgic accident ha acabat amb la seva vida.

Demà ens resultarà molt complicat encarar la jornada i per això ens reunirem el professorat a primera hora per veure com reprenem de la millor manera possible l'activitat lectiva amb l'alumnat.

Això vol dir que no començarem l'activitat amb l'alumnat fins a les 10 hores amb un acte de condol al pavelló de nostre centre, obert també a les famílies que ens vulgueu acompanyar. A continuació començarem l'activitat lectiva a les aules.

El transport de l'alumnat d'ESO d'Alpicat demà recollirà l'alumnat a partir de les 9.30 hores.

Per l'alumnat de Lleida, demà hi haurà reforç en el servei de la línia groga de busos amb arribada a l'Institut a les 9.32; 9.53 i 10.08.

I per l'alumnat de batxillerat que ve d'Alpicat també s'adaptarà l'horari del bus per arribar al centre sobre les 10 hores.

De totes maneres, el centre estarà obert a les 8 del matí per aquelles famílies que no puguin adaptar-se a aquest horari.

Moltes gràcies per la vostra comprensió i col·laboració i, com a membres tots d'una comunitat tan unida com la del Montsuar us prego un últim record per la companya Núria, molt bona professional i millor persona.

Que descansi en pau.


Darrera actualització (diumenge, 3 de febrer de 2019 21:11)

 
Secured by Siteground Web Hosting