El passat dia 15 de novembre tot l’alumnat de 1r d’ESO va assistir, acompanyat de la seva família al vespre astronòmic, tota una tradició al centre, que tenia lloc a l’institut a partir de les 20:00.

Vespre

Poc a poc van anar acudint al pati la majoria de familiars i alumnes, on suposadament s’anava a realitzar una activitat per poder observar les estrelles amb un telescopi. A causa de la boira i del cel ennuvolat que hi havia aquella nit, no es va poder dur a terme l’experiència, així que aquesta, la van substituir per una xerrada molt completa de l’Univers a càrrec d’un professional del sector. En aquesta xerrada tots els alumnes i familiars es van mostrar molt concentrats i cooperatius a l’explicació. 

Després de l’esdeveniment, tots plegats van baixar a la planta baixa de l’institut, al menjador, per llegir una petita mostra dels diaris de l’astronauta que havien realitzat tot l’alumnat de 1r d’ESO com a part del treball per tasques del primer trimestre. Es van llegir els diaris més ben elaborats del curs i tothom va estar molt atent i receptiu ja que els alumnes llegien amb molta claredat i s’expressaven força bé, tot i els petits problemes logístics derivats del micròfon i dels altaveus.

Seguidament, quan es va donar per finalitzada l’activitat, es va realitzar un sopar conjunt, entre famílies, alumnes i professors, en el que hi va haver molt bon ambient i s’hi va compartir les sensacions viscudes durant tota la jornada. Un vespre realment espacial, que dirien els amics de Barcelona. 

Fotos de l'activitat


Darrera actualització (dissabte, 8 de desembre de 2018 18:03)

 
Secured by Siteground Web Hosting