El passat divendres 28 de setembre, els quatre grups de 1r d’ESO van gaudir d’una jornada lúdic-esportiva al parc natural de La Mitjana.

Els quatre grups van començar amb un passeig des de l’institut fins al parc i un cop allà van poder gaudir d’una estona lliure mentre esmorzaven. Entre els riures i les bromes dels/lesnois/es els professors acompanyants vam dedicar-nos a organitzar les diferents activitats quees durien a terme durant tot el matí. El nostre professor d’Educació Física, el Ton, va ser la veu cantant ja que ens va facilitar la feina a tots portant totes les activitats planificades a laperfecció.

Mitjana1

Entre les activitats que van realitzar trobem “La dansa de la pluja” inclosa dins de l’àmbit de laMúsica en la qual els/les nens/es havien de crear, a la seva manera, una dansa amb música depercussió en la qual es premiaria la originalitat i el ritme.

Mitjana2

Una de les activitats més gaudides pels nens va ser “la prova dels cavallers”, en la qualun/a genet s’havia de pujar a “cavallet” d’un company/a per tal de travessar amb uns bastons unes anelles penjades d’una corda com si d’una justa de cavallers medievals es tractés.

Mitjana3

Finalment, als diversos grups participants, barrejats dels diferents cursos, se’ls va puntuar segons el seu rendiment en un total de 8 proves. Després d’una gran competició, ja que les puntuacions van estar molt ajustades, el grup classificat en tercer lloc va ser obsequiat amb una gorra per cada un dels membres, el segon grup va rebre un llapis tàctil per a l’smartphone o la tauleta i els primers classificats i grans guanyadors de la jornada va aconseguir un llapis de memòria personalitzat amb el logotip de l’institut.

Acabades les jornades i amb els/les nens/es ben cansats/des vam tornar cap al centre en dos autocars. Va ser un final còmode per un mati extenuant.Fotos de la sortidaDarrera actualització (diumenge, 7 d'octubre de 2018 18:41)

 
Secured by Siteground Web Hosting