Els alumnes de 2n d’ESO vam fer el Treball de síntesi a Empúries del 10 al 13 d'abril.

_MG_9436

Tot i que el temps no ens va acompanyar, vam poder gaudir de diverses activitats, com les següents:

-Una visita als aiguamolls de l’Empordà, on a més de gaudir del paisatge i d’un passeig per la natura vam descobrir diferents tipus d’aus i les vam poder observar i fotografiar.

-Una descoberta del poble de Sant Martí d’Empúries fent una gimcana per aquest poble que abans era una illa.

-Un taller de ceràmica grega, i diversos jocs interactius amb els nostres companys.

-Jocs de nit a la platja on ens ho vam passar molt bé.

-Un Passeig per les dunes, on ens van explicar la vegetació autòctona i la “invasora”, per què les dunes són fixes i com s’aconsegueix que ho siguin, curiositats sobre l’entorn en què ens trobàvem i el medi ambient, com ara, la formació de la sorra i moltes coses més...

-Una visita a les Ruïnes d’Empúries on fa anys van conviure dues civilitzacions amb moltes diferències, la grega i la romana. També ens van explicar que hi havia un temple dedicat al Déu de la medicina, l’escultura del qual es conserva molt bé, i vam poder descobrir les diferències que hi havia respecte a ara.

-I finalment, un recorregut en vaixell per les precioses Illes Medes. Malgrat estar una mica cansats vam gaudir del paisatge, la vista submarina, una mica de temps lliure i de la brisa marina.

Sense dubte, hem gaudit del crèdit i ens quedarà un bon record cada cop que mirem les fotografies que l’Àngel ens ha fet, tot i que de vegades ens agafa una mica desprevinguts.


Presentació fotogràfica:Vídeo:

Fotos de la sortida

Darrera actualització (dimarts, 24 d'abril de 2018 09:30)

 
Secured by Siteground Web Hosting