Els alumnes de batxillerat, que l’any passat van fer la formació d’Internet Segura de Tu a Tu, el passat divendres dia 23 de març vam fer una visita guiada a la comissaria de mossos d’esquadra de Lleida.

Mossos1

Allà, ens han explicat el funcionament d’alguna de les seves unitats especials i hem pogut parlar personalment amb el TEDAX, qui ens han explicat com és el seu treball davant la seguretat del ciutadà, els diferents artefactes, el seu dia a dia, i com han arribat a ser Tedax. El propòsit d’aquesta sortida ha estat apropar-nos al dia a dia dels mossos i empatitzar en la seva tasca preventiva, proactiva, activa i reactiva.

La visita ha estat un premi del qual hem pogut gaudir molt. El que ens emportem d’aquesta visita és un sentiment d’empoderament per la tasca que estem fent en aquest projecte, ja que sense ser mossos estem ajudant a fer un món millor i a pendre consciència en fer un bon ús de les noves tecnologies als mes joves de l’institut. Estem molt agraïts al cos de mossos d’esquadra per la formació que ens han ofert i al departament d’orientació del nostre institut per fer-nos l’acompanyament.

Darrera actualització (dissabte, 7 d'abril de 2018 17:27)

 
Secured by Siteground Web Hosting