El dijous 1 de març la Marta del centre d’informació juvenil La Palma, centre de recursos juvenils, ens va venir a l’institut a fer-nos una xerrada sobre alguns voluntariats que ens podien interessar. En aquestes activitats hi havia des d’un grup de conversa en anglès o alemany fins a voluntariats europeus, que estan oberts a joves de 13 a 30 anys i estan organitzats per el programa Erasmus+. En acabar la petita xerrada, ens van donar un díptic amb informació de totes les activitats organitzades, també si t’interessa pots trobar informació a www.paeria.cat/joventut o a Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessiteu que el JavaScript estigui habilitat per a mostrar-la .

Va ser una xerrada per informar-nos i animar-nos a tenir experiències noves que possiblement en futur no podrem tenir, tenint activitats des de Lleida fins arreu del món.

Personalment em va semblar molt interessant, ja que realment et donen una oportunitat per viatjar arreu del món mentre t’ho passes bé i coneixem nova gent, altres costums, idiomes... tot i que vaig trobar els Erasmus+ massa llargs, però molt interessants, igual que les activitats que es fan aquí a Lleida.

voluntariat

Darrera actualització (divendres, 9 de març de 2018 07:53)

 
Secured by Siteground Web Hosting