El passat dijous 18 de gener, l’alumnat de primer de batxillerat vam fer una sortida al museu de la ciència CosmoCaixa, a Barcelona.  Vam sortir de l’ institut a les 8 h del matí i vam arribar a Barcelona a les 10 h aproximadament. Un cop vam entrar, vàrem poder visitar per lliure les exposicions que hi havia en aquells moments.

Vam tenir al voltant de dues hores lliures per a investigar, cosa que vam trobar molt adequada, ja que cadascú mirava el que li interessava. A les 12 del migdia teníem reservada una entrada al planetari, on vam poder gaudir d’una pel·lícula sobre les constel·lacions, és va fer molt curta i entretinguda, ja que la van projectar al sostre.

bosc_encantat2

Aleshores vam tenir temps lliure per a dinar a la cafetera del museu, i en acabar, tornar a entrar a CosmoCaixa una hora, de temps lliure. Penso que la organització de la sortida va estar perfecta, ja que estava tot molt marcat i clar. Vam acabar la sortida a les 16 h de la tarda; cansats però contents vam agafar l’autobús fins a Lleida, l’arribada va ser a les18 h.

Aquesta sortida ens ha semblat molt entretinguda i interessant, el més interessant i sorprenent va ser el bosc inundat: un bosc amb una flora i fauna espectacular. Les opinions de la gent sobre aquesta sortida van ser molt positives, ja que estava molt ben organitzada i era molt dinàmica.  Pensem que aquesta sortida s’ha de seguir fent any darrera any amb alumnes de primer de batxillerat, ja que és molt dinàmica i didàctica.

 
Secured by Siteground Web Hosting