Avui, dimecres 13 hem tingut el plaer de rebre a dues estudiants que fan les pràctiques al nostre institut, Manuel de Montsuar. Ens han fet una xerrada sobre la violència de gènere, ens han explicat què és i com combatre-la.

Ha estat una xerrada molt dinàmica en la que hem après diverses coses, com per exemple, que hi ha diferents tipus de violència de gènere. A continuació, hem procedit a fer una part pràctica, on havíem de llegir uns textos en els quals s’explicaven casos de violència de gènere, després, tots junts els hem comentat i hem començat un debat. Les idees volaven per l’aula. Alguns casos de violència ens han impactat molt i ens han fet parar-nos a pensar un moment en el món en el que estem vivint.

Els alumnes presents a la xerrada ens han donat la seva opinió. Molts diuen que ha estat molt interessant, tot i que potser ens haurien d’haver plantejat el tema d’una altra manera. També algú ha comentat que li semblava molt adequat que ens fessin aquest tipus de xerrades a aquesta edat, ja que així ens fan prendre consciència dels perills que tenim els humans dels propis humans. A partir d’ara començarem a ser adults i en el pitjor del casos podríem estar a prop de viure alguna cosa així. Hem pogut gaudir d’una xerrada molt interessant i hem après noves coses. Els alumnes agraïm que es realitzin xerrades dinàmiques en alguna hora de classe per marxar de la rutina i obtenir nous coneixements.  

Darrera actualització (dijous, 21 de desembre de 2017 11:00)

 
Secured by Siteground Web Hosting