En el marc de la 22a Setmana de la Ciència que es celebra a Catalunya del 10 al 19 de novembre de 2017, els alumnes de tecnologia de 4t d’ESO i 1r de Batxillerat han fet una sortida a la UdL per assistir a un taller sobre La recerca en el món de la sostenibilitat energètica en edificis.

Taller_Edificis1

Aquest taller ha estat estructurat en dos part. En la primera ens han explicat els conceptes de sostenibilitat i canvi climàtic, i com el sector de la construcció sostenible i el coneixement dels materials afavoreixen l’eficiència de conservació energètica.

A la segona part del taller hem fet uns petits experiments per estudiar els diferents materials sostenibles utilitzats a la construcció, la transferència de calor i l’ús pràctic de la càmera termogràfica.  

Taller_Edificis2

La setmana de la Ciència és una iniciativa coordinada per la Fundació Catalana per a la Recerca i la Innovació.

El fil conductor de l’edició d’enguany és el turisme sostenible, amb motiu de la celebració de l’Any Internacional del Turisme Sostenible per al Desenvolupament promogut per Nacions Unides, que aspira a sensibilitzar els responsables de prendre decisions i el públic en general de la contribució del turisme sostenible al desenvolupament.

Darrera actualització (dissabte, 18 de novembre de 2017 11:41)

 
Secured by Siteground Web Hosting