La darrera activitat de tutoria de 1r d’ESO va ser la sortida de convivència a la Vall d’Aran. Durant tres dies es van fer tot un seguit d’activitats de contacte amb la natura.

Grup_ARAN

El primer dia va començar amb el viatge cap al destí en dos autocars, parant a Pont de Suert, va ser el moment de començar a gaudir dels companys deixant de banda les aules. La primera activitat va ser a Bossost, a l’Aran Parc, un lloc en plena natura on hi ha una representació de la fauna de la Vall d’Aran, isards, llops, cérvols, cabres, ossos, galls,  ... Aquests animals viuen en règim de semi- llibertat, per tant els nois i les noies els van poder veure de molt a prop, tots recorden com van poder tocar les cries de les cabres, i dels cérvols, i com no l’aventura amb un ós. Un cop feta la visita i desprès d’haver dinat allí mateix, els autocars els van dur a l’alberg de Salardú, un cop allí i desprès d’haver sopat, es va fer una activitat nocturna, la gimcana pel poble, descobrint els indrets amagats i fer les proves que se’ls demanava, la cara de satisfacció dels nois i de les noies indicava que tot anava bé. Va arribar la primera nit, com un es pot imaginar va costar una mica de fer silenci, descansar i dormir.

El segon dia va començar molt d’hora, amb l’esmorzar per poder agafar forces per anar a Les a Naturaran, un lloc especialitzat en activitats de lleure i esports d’aventura, com  tir amb arc, jocs d’aigua, rafting,  i especialment l’espai dedicat al parc d’aventura amb tirolines, una en concret que tenia una llargada de 250 metres, us ho podeu imaginar, ... Desprès de gaudir tot el dia d’aquest espai, va ser el moment del retorn a l’alberg per començar a preparar l’activitat de nit, en concret, una sessió d’animació  musical , els alumnes van gaudir cantant i ballant. El cansament va anar sortint i la nit va ser més tranquil·la.

El tercer dia, era el dedicat al senderisme, concretament la ruta des del Pla de Beret fins al santuari de Montgarri, una ruta per a gaudir d’un impressionant paisatge pirinenc d’alta muntanya on contrasten prats de pastura amb frondosos boscos d’avet i pi negre.

El dia es va acabar amb el retorn a l’alberg, la recollida de maletes, les fotos de grup,  i el retorn cap a casa. A l’institut es van trobar amb les famílies, que van destacar el bon color que duien els nois i noies. Una bona experiència de convivència.

Dim lights Embed Embed this video on your site

Fotos de la sortida

Darrera actualització (divendres, 30 de juny de 2017 01:46)

 
Secured by Siteground Web Hosting