El lliurament de notes a l’alumnat es realitzarà el dimarts 27 de juny seguint el següent horari:

- 9 hores: segon d’ESO

- 10 hores: tercer d’ESO

- 11 hores: quart d’ESO i primer de BTX

- 12 hores: primer d’ESO

entrega_notas

En el butlletí que el tutor lliurarà, s’informarà, si s’escau, del número de proves de recuperació que realitzarà el/la vostre/a fill/a. Aquestes proves de recuperació constaran d’una feina a realitzar a l’estiu i d’unes proves extraordinàries de recuperació que es faran el 1 i 4 de setembre (segons calendari que us enviarem més endavant).

Si acompanyeu al vostre/a fill/a a recollir les notes, preguem us espereu al pàrquing del centre per no interrompre el bon funcionament de la jornada. Aquest dia és de lliurament de notes a l’alumnat, no per a fer tutoria.

Si aquell dia l’alumne/a no pot venir a recollir les notes i veniu vosaltres a recollir-les, ho podreu fer a l’acabar la sessió del tutor/a amb el grup-classe, això vol dir 30 minuts més tard (per exemple a les 9.30 hores segon ESO).

A l’alumnat que no pugui recollir les qualificacions de final de curs en aquest horari, se’ls enviarà el butlletí per correu als vostres domicilis. Cal que notifiqueu a secretaria, el més aviat possible, els possibles canvis d’adreça. El dijous 29 de juny, de 11 a 12 hores, s’estableix com a data per a l’atenció a famílies que vulguin fer consultes amb algun tutor o professor.

 
Secured by Siteground Web Hosting