Un any més, com és tradicional al nostre centre,  hem acabat el curs amb el festival de fi de curs però enguany hem tingut una actuació diferent i molt especial ja que, enlloc de fer-lo els alumnes, aquest cop l’han fet un grup de professors i professores. Entre exàmens i correccions s’han preparat tot un clàssic del segle XVII com és el “Malat imaginari” de Molière (en una adaptació del professor Josep Lara), obra cabdal de la història del teatre i que resumeix molt bé les passions i les misèries humanes. L’obra gira al voltant d’un senyor que està obsessionat per la seva salut i de totes les situacions que es provoquen per part de les persones que l’envolten. Obra enriquidora i a la vegada divertida!

Festival_-_Teatre_juny_2017-03

Dirigits pel Josep Lara -ànima d’aquest grup- cal destacar el treball del Ramon Panadés, de la Carme Roures, del Josep Anton Alcalde, de la Rosa Sol, de l’Ester Isern, de la Sílvia Marin, de la Roser Galiano, del Francesc Mayós i de l’Anna Gutiérrez que s’ha de dir que broden els seus personatges. Enhorabona per la fei+ na!

Festival_-_Teatre_juny_2017-01

+ FOTOS

Finament, aprofitem per desitjar molta sort a tots els nois i noies de 4t d’ESO que el curs vinent començareu estudis en un altre centre. Us trobarem a faltar.

I a tota la comunitat educativa us volem desitjar un bon estiu i per a l’alumnat: si heu estat una mica aplicats, unes bones vacances. I si no, doncs, ja sabeu què toca. Una mica de colzes que el setembre ens donarà una altra oportunitat. Aprofitem-la!!

Bon estiu a tothom!!!

Darrera actualització (dimecres, 21 de juny de 2017 18:45)

 
Secured by Siteground Web Hosting