El proppassat divendres dia 16 vam celebrar l’Acte de Final d’Etapa de la promoció 2013-2017. Amb molta calor, atmosfèrica i emocional, un centenar de nois i nois han acabat 4t d’ESO i van rebre la felicitació per part del professorat, familiars i amics.

Promocio4t-2013-2017

La festa va començar amb la interpretació de la cançó “Perfect” d’Ed Sheeran a càrrec de la veu de la Marta López i les guitarres del David Martín i el Roger Peinado i va continuar amb els parlaments del director, el Ramon O.Torrelles, el president de l’AMPA (Andreu Vicente), els quatre tutors i tutores (Begoña Esteban, Ester Isern, Xavier Jauset i Ramon Llanes) i, finalment, de l’alumnat (Desirée González, Ian Farreres, Júlia Prat i Jose Carlos Gómez).

Gala_4t_1Gala_4t_2

Posteriorment vam donar un diploma a cadascun dels nois i noies i vam acabar amb un fantàstic muntatge fotogràfic que resumia alguns dels moments viscuts durant aquests quatre cursos.

Va ser un dia d’emocions intenses, abraçades i petons. Tot l’alumnat féieu molt goig i nosaltres hem estat molt contents d’acompanyar-vos en un dia tan especial.

Orles_4t_Tutors1-_juny_2017

Us trobarem a faltar i molta sort en el futur!!!


Dim lights Embed Embed this video on your site


Fotos de la Gala

Darrera actualització (dimarts, 20 de juny de 2017 21:54)

 
Secured by Siteground Web Hosting