El passat divendres 26 de maig els alumnes de 2n d’ESO van fer la representació teatral. Aquesta activitat era una de les finals de la Tasca: Un Restaurant amb bona cuina.

free-chef-clipart-2

El que se’l demanava és que creessin un guió teatral, que havien après a partir de la lectura del llibre, Joan el Cendrós. Un cop fet el guió que tenia que tenir diàlegs en les diferents llengües, català, castellà, anglès i alemany. La trama de l’obra havia de passar en un restaurant. A partir d’aquestes idees inicials, havien de crear l’obra, dissenyar l’espai on s’havia de desenvolupar la trama, pensar com serien els personatges, els diàlegs. Un cop fet tot aquest primer projecte havien d’aprendre com dur a terme l’obra, la direcció, el muntatge de l’escenari, el vestuari, ... Tota aquesta feinada es va dur a terme a l’aula, poc a poc els nois i noies van anar entrant en el procés d’entendre i comprendre què és el teatre.

I finalment el dia 26 s’estrenaven les obres, cada grup de tasques representava la seva, com a públic hi havia dos grups classe, que vam estar escoltant i a l’hora avaluant la feina dels altres companys. No cal dir que hi havia nervis, però totes les obres van sortir molt bé.

Felicitem als artistes de 2n ESO.

Fotos de l'activitat

Darrera actualització (dilluns, 5 de juny de 2017 20:57)

 
Secured by Siteground Web Hosting