La setmana passada els alumnes de 1r d’ESO van fer una sortida al Museu de Lleida, aquesta visita estava organitzada pels Departaments de Socials i de Visual i Plàstica com a cloenda del TXT, el Paisatge de Lleida, concretament en la preparació del debat del problema del Sr Jaume.

museulleida

L’activitat tenia dos grans apartats que eren la participació en dos tallers, el de Fem d’Arqueòlegs i l’altre Tècniques Artístiques. Les activitats començàvem fen una visita guiada pel Museu, especialment en la Prehistòria, per poder observar i gaudir de la reproducció de la Roca del Moro del Cogul, de les peces de l’època del Bronze, ... Al taller els nois van fer d’artistes barrejant productes d’ús quotidià, igual que feien els avantpassats, per fer pigments i així amb l’ajuda dels pinzells, dels dits i les mans fer les seves obres, que ara tenim a les classes.

El taller Fem d’Arqueòlegs era tot a les sales del Museu, primer hi va haver una visita completa pels escenaris del món clàssic, la cultura ibera, la grega i la romana, on es va poder observar i admirar el patrimoni que es conserva de les diferents èpoques. Despès cada grups es va convertir en arqueòlegs que havien de saber descobrir l’enigma de les diverses obres que hi ha al Museu.

La visita ens ha ajudat a entendre la importància del Museu per la conservació del nostre Patrimoni.

Dim lights Embed Embed this video on your site


Fotos de la sortida

Darrera actualització (dijous, 8 de juny de 2017 10:09)

 
Secured by Siteground Web Hosting