Matemàtiques aplicades a la màgia, enigmes matemàtics, un motoret supersimple, el buit i el PH d’alguns productes quotidians, van ser alguns dels experiments que es van practicar a la parada del Montsuar a ciència al carrer, el passat 27 de maig.

cc

Aquesta fira, es celebra des de fa deu anys a l’Eix comercial de Lleida i consisteix en què els alumnes de diferents escoles i instituts expliquin a la gent del carrer alguns dels experiments o pràctiques que han après a clase, davant els quals ningú no resta indiferent.

Un dels objectius de la mostra és fomentar la curiositat i el pensament crític per donar una explicació racional a fenòmens sorprenents, imprevisibles o contraintuïtius que es produeixen a la natura o en el curs de l’experimentació científica.

Com podeu veure a les fotos, va ser una tarda molt divertida i entretinguda, on vam poder practicar i explicar als visitants els nostres experiments i també vam poder veure altres pràctiques que feien altres centres.

Els departaments de Matemàtiques i Ciències del nostre centre hi participem activament, amb la selecció d’un conjunt d’activitats, presentades per un ampli grup d’alumnes d’ESO.

Poster_CC


Fotos de la fira

Darrera actualització (dilluns, 5 de juny de 2017 20:58)

 
Secured by Siteground Web Hosting