El proppassat dimecres 10 de maig, una representació d’alumnes del nostre centre van participar com a expositors en la catorzena edició del Mercat de Tecnologia, MERCATEC, una gran exposició de treballs tecnològics d’alumnat de secundària, on van mostrar els projectes realitzats durant aquest curs.

 Mercatec_1Mercatec_2

Així mateix, tots els alumnes de 3r d’ESO van anar també a visitar aquesta fira i van assistir a una interesant xerrada, a càrrec del divulgador científic Marc Boada, expresentador del programa de televisió Què, qui, com, en la que va parlar sobre els avenços tecnològics amb la conferència “De la destral de sílex al telèfon intel·ligent, una brevíssima historia de la tecnologia”.

marcboada-1024x682

El MERCATEC és una exposició de treballs i projectes de Tecnologia de diversos centres educatius de les comarques de Lleida, que ofereix als estudiants la possibilitat de mostrar les seves creacions tecnològiques als seus companys i companyes i al públic en general. Aquesta exposició mostra l'aprenentatge dels conceptes més importants de la Tecnologia: El procés i el producte. El procés entès com una successió lògica i creativa de passos que, partint d’uns requeriments plantejats, condueixen a l’obtenció del producte o solució que els satisfà.

Fotos

Darrera actualització (dilluns, 15 de maig de 2017 21:06)

 
Secured by Siteground Web Hosting