L'Alumne David Marín Martínez ha estat finalista al V Premi Domènec Font com un dels millors Treballs de Recerca en Comunicació presentats durant el curs 2016-17

El treball porta per títol: “El futur de la televisió de pagament a Espanya”.

Premi_Marin

L’acte de lliurament va tenir lloc el 21 d’abril, a les 17.00 hores, a l’auditori del campus del Poblenou de la UPF i va està presidit per Carles Singla, degà de la Facultat de Comunicació, acompanyat entre altres dels professors Joan Ferrés, Lluís Mas i Francesc Salgado, coordinadors docents dels graus en Comunicació Audiovisual, Publicitat i Relacions Públiques i Periodisme, respectivament, i tots ells membres del tribunal.

La primera part de l’acte va incloure una benvinguda i presentació a càrrec de Carles Singla i la conferencia “Recerca i esperi lúdic” impartida per Oliver Pérez, professor del Departament de Comunicació de la UPF.

En representació del tribunal, el professor Lluís Mas va destacar “la tasca realitzada per tots els candidats; així com la implicació dels seus tutors i instituts, i l’entusiasme dels pares i mares de casa”. I va afegir: “Els treballs són una mostra de la il·lusió i a intensitat amb què els alumnes aborden els temes que determinen el present de la nostra disciplina i que marcaran el seu futur. Us animem a seguir aquest camí i esperem que la universitat us doni l'empenta definitiva".

Enhorabona David pel merescut reconeixement que s’ha fet a la teva feina.

Darrera actualització (dimarts, 25 d'abril de 2017 23:13)

 
Secured by Siteground Web Hosting