El passat 6 d’abril a les 20 h, va tenir lloc al nostre institut el 3r Concurs d’Oratòria Manuel de Montsuar. Aquest concurs es va crear amb la finalitat de promoure el desenvolupament de diferents habilitats transversals de l’alumnat i, més concretament, per potenciar la creació de situacions comunicatives on l’alumnat s’hagi d’expressar oralment.

Oratoria2

En primer lloc, es van fer les exposicions en llengua catalana. Els tres grups seleccionats de 4t van parlar sobre la igualtat de gènere, sobre el cos i el seu valor i sobre el futur dels joves d’avui en dia. En segon lloc, dos grups de 1r de Batxillerat van enraonar en anglès sobre el menjar saludable i els cotxes del futur.En tercer lloc, van defensar les seves presentacions en llengua castellana tres grups de 4t, que van parlar sobre l’èxit i sobre els límits de la llibertat expressió. Finalment, els dos darrers grups -de 1r de Batxillerat- van argumentar en alemany sobre les activitats que fan els estudiants i sobre el preu de la felicitat.

Finalment, el jurat  va atorgar els premis als grups següents:

1r Premi en llengua catalana: Júlia Prat i Marina Comet.

1r Premi en llengua anglesa: Àlex Caberol, Sergi Liébana i Paula Pageo.

1r Premi en llengua castellana: Aïda Barranco, Roger Martín i Carla Olmedo.

1r Premi en llengua alemanya: Sergi Qui, Andrea Espejo, Gemma Gardeñes i Aida Soler.  

L’acte, que va comptar amb una nombrosa participació, va ser conduït pel Ramon Camats, qui va mostrar un gran domini de les quatre llengües en què els alumnes exposaven i va explicar l’origen de l’art de l’oratòria en la presentació de l’acte.

Dim lights Embed Embed this video on your site

Des d’aquí volem felicitar tots els alumnes, no només els guanyadors, per la seva implicació en el concurs i per l’esforç i les ganes que van posar en les seves presentacions. Enhorabona!

Fotos del Concurs

Darrera actualització (dilluns, 24 d'abril de 2017 17:28)

 
Secured by Siteground Web Hosting