El passat 15 de març vam inaugurar el nostre pavelló en un acte molt emotiu. Saül Craviotto, medallista olímpic i ex  alumne del nostre centre va ser el protagonista. En primer lloc, va oferir una xerrada pels alumnes de batxillerat on va explicar els seus inicis al món del piragüisme, i com el seu esforç el va portar a participar en 3 Jocs Olímpics i a guanyar un total de 4 medalles. A continuació, va descobrir la placa commemorativa que dona el seu nom al nostre pavelló esportiu. Finalment, va haver un torn obert de paraules i tothom qui ho va desitjar va poder fotografiar-se amb el nostre ex alumne més famós.

A continuació, podeu llegir la ressenya de la xerrada feta per dues alumnes de batxillerat:

Avui dia 15 de març del 2017, ha vingut Saúl Craviott al Manuel de Montsuar. L’exalumne ha vingut a fer una xerrada a l’alumnat de primer i segon de batxillerat sobre la seva experiència als Jocs Olímpics. Saúl Craviotto és un piragüísta olímpic lleidatà, campió del món. Ha participat en tres Jocs Olímpics i ha guanyat en total 4 medalles.

 craviotto

Des de ben petit practicava el piragüisme, tot i que també practicava altres esports, com ara el futbol o el karate. Segons ens explica l’esportista, el piragüisme és un esport que ja practicava el seu tiet i el seu pare i que tot seguit el va adoptar ell.

Al principi no era dels millors, però ell no es va rendir i va seguir endavant. Als catorze anys va guanyar la seva primera medalla a nivell nacional. Un any més tard, va marxar de Lleida i se'n va anar a viure a Madrid. A partir d’aquell moment, Craviotto comença a destacar i més tard es presenta als Jocs Olímpics. Els Jocs de  Pekín (2008) són els primers on participa i guanya la seva primera medalla. Segons ens diu ell, la més especial ja que va ser la primera. Al 2012 concursa als Jocs Olímpics de Londres on li va demanar matrimoni a la seva dona. D’allà també s’emporta una medalla. Quatre anys més tard guanya dos medalles a Río de Janeiro i això es tot un honor per a ell. El seu talent per l’esport no va impedir que també es complís el seu altre somni: ser policia. Als 18 anys es va començar a preparar les oposicions que va aprovar als 20. Actualment, viu a Gijón on té el seu lloc de treball i continua entrenant pels propers Jocs.  

                                                                                   Aran Lorenzo i Alexia Ivanova

 Fotos de la visita

Darrera actualització (diumenge, 2 d'abril de 2017 10:31)

 
Secured by Siteground Web Hosting