El passat dissabte 4 de març es va dur a terme la tercera jornada presencial "Ara és demà" als espais de Cosmocaixa de Barcelona.  Es tracta d'una iniciativa que promou un debat sobre el futur de  l’educació a Catalunya. Cinc alumnes de 3r d’ESO van exposar durant 15 minuts les seves propostes per tal de millorar el sistema educatiu actual.

arasdem_re

A continuació, teniu el seu testimoni on expliquen com van viure aquesta experiència:

“Som el Kike, el Pau, la Míriam, el Lluís i la Laura, representants dels alumnes de 3r d'ESO. El dissabte passat, 4 de març, vam anar al Cosmocaixa a Barcelona, a participar en una xerrada en la que vam donar la nostra opinió sobre l'educació actual i vam oferir propostes per millorar l'educació en un futur proper. Aquestes idees les vam recopilar a les classes de tutoria amb l'ajuda de tot l'alumnat de 3r d'ESO.

Ens va tocar parlar en tercer lloc i considerem que ho vam fer molt bé. També hi havia altres alumnes d'ESO i d'un institut de segones oportunitats que explicaven que pots arribar a tenir un bon futur seguint un camí diferent. També hi havia dos adults que estaven a la presó i també anaven a l'escola i explicaven que era molt diferent. Quan vam acabar vam veure un espectacle del Dani Giménez de ciència, va ser molt impressionant. Vam sortir a les 14:30, vam anar a dinar i vam arribar a Lleida a les 17:30.”

arasdem_1_re
 
Secured by Siteground Web Hosting