Aquest any l’equip de revista de l’INS Manuel de Montsuar està format per alumnes de 1r de Batxillerat.

Des del segon trimestre vam començar a redactar articles per al nostre bloc. En aquest s’organitzen diferents seccions; Actualitat, article d’opinió, crítica d’opinió, entrevistes, esports, Montsuar, ressenyes de pel·lícules i tecnologia.

En la secció de Montsuar hi trobem la noticia del PDR de 4rt d’ESO, escrita per Laura Muriana i Anna González, en aquesta expliquen que durant una setmana els alumnes realitzen un petit projecte en grups com a introducció al TDR de Batxillerat. També tenim les exposicions dels treballs de recerca escrit per Alma Artigues, on dues alumnes de segon de Batxillerat ens han explicat la seva experiència en les exposicions. A continuació, un article del pas de l’ESO al Batxillerat, l’Alba Gómez i la Gemma Gardeñes ens donen la seva opinió sobre el canvi entre aquests cursos

Seguidament en la secció d’esports trobem el desastre a París, on s’explica el partit entre el Paris Saint Germain contra el Barça escrit per Sergi Qui i Ruben López. En aquesta secció també parlem de l’esport durant l’hora d’esbarjo on l’Alma Artigues, la Martina Macià i l’Ana Tiffon ens parlen dels tornejos que es realitzen a l’institut per promoure l’esport entre l’alumnat.

Fa uns dies enrere es va realitzar una jornada de Recerca a la UDL. La Martina Macià i l’Ana Tiffon ens han informat sobre la jornada on es presenten treballs de recerca d’alumnes de segon de Batxillerat escollits de diferents centres i permet veure com s’elabora un treball de recerca.

La Martina, el Ruben i el Sergi li han fet una entrevista al nou professor, Ricard Reig, per a conèixer-lo millor. Li han preguntat sobre els seus estudis de jove, la carrera que va estudiar, i com no, sobre el nostre Institut.

Per acabar, podem trobar ressenyes de pel·lícules com la de Titànic on l’Alexia Ivanova parla sobre la producció de la pel·lícula, l’argument i ens dona l’opinió personal.

Gràcies per llegir-nos!! Animeu-vos a llegir el nostre bloc.

El trobareu al lateral dret de la pàgina web de l’institut o en aquest link que us deixem a sota.

http://www.revistadelmontsuar.blogspot.com.es/

                                                         Laura Muriana i Anna González, 1r de batxillerat
 
Secured by Siteground Web Hosting