Divendres 17 de febrer 14 alumnes de 4t d’ESO que cursen l’assignatura de Tecnologia han participat a la fira "impulsem la robòtica" al Cosmocaixa de Barcelona.

Robot

Després d’unes setmanes de preparació amb la Montse Guàrdia els alumnes de 4t han estat capaços de fer creure a les targetes programables ARDUINO i fer-los fer accions com per exemple que el cotxes d’Scalèxtric arranquessin de la pista quan el semàfor estava en verd, que a un habitatge se li encengui el llum quan la llum exterior sigui molt pobra, altres alumnes governaven uns cotxes construïts per ells i teledirigits amb el mòbil, il·luminar un cub amb llums psicodèliques ...

robotica5robotica4

La jornada ha estat molt interessant doncs no sols han ensenyat a altres nois de la seva edat el que han fet, sinó que han tingut l’oportunitat de descobrir el que feien companys d’altres centres. Hem compartit l’autocar amb alumnes de l’institut Terres de Ponent de Mollerussa. Alguns alumnes de 3r, interessats en aquest món, també ens han acompanyat, amb ganes, l’any que ve, de continuar amb el repte de fer que les màquines ens facin la vida més còmoda.

robotica_3

Un dia molt profitós. Veieu sinó.

 
Secured by Siteground Web Hosting