Jornada 04.02.2017

Partits jugats el passat dissabte dia 04 a les instal·lacions de l’INEF. Han debutat l’equip format per les jugadores de primer d’ESO i a on les nostres jugadores varen han fet un bon partit ple d’emocions, la novetat de participar en campionats farà que el nivell vagi millorant al llarg de les properes jornades. El partit va estar dominat per l’equip del col·legi Dominiques. Al final es va finalitzar el partit imposant-se per un clar tanteig a favor de l’equip contrari.

Respecte a l’equip “A” format per les jugadores de segon d’ESO l’equilibri al  llarg del partit i sobre tot al segon set va estar molt igualat i a punt de poder fer un tercer set, a on les nostres jugadores haurien pogut fer un millor resultat contra l’equip format per les jugadores del CECELL.

El proper partit és el dia 11 de febrer i el nostre contrincant és,en categoria Infantil “A” col.legi Claver “A”, i en categoria Infantil “B” l’INS Ronda, els partits es continuaran jugant a les instal·lacions de l’INEF.

Resultat:

INS Manuel de Montsuar “A”– 0        CECELL – 2

                              1r set......10     --     25

                              2n set......24     --     26

INS Manuel de Montsuar “B” – 0         Col.legi Dominiques – 2

                              1r set......4       --      25

                              2n set......6       --     25  

Jornada 11.02.2017

Partits jugats el passat dissabte dia 11 a les instal·lacions de l’INEF. Segon partit de l’equip format per les jugadores de primer d’ESO. El partit va estar dominat per l’equip del col·legi Dominiques. Al final es va finalitzar el partit imposant-se per un tanteig a favor de l’equip contrari.

Respecte a l’equip “A” format per les jugadores de segon d’ESO l’equilibri al  llarg del partit i sobre tot al segon set va estar molt igualat i a punt de poder forçar un tercer set i a on les nostres jugadores haurien pogut fer un millor resultat contra l’equip format per les jugadores del CECELL.

El proper partit és el dia 18 de febrer i el nostre contrincant és, en categoria Infantil “A”: col.legi Claver “A”,  i en categoria Infantil “B” l’INS Ronda, els partits es continuaran jugant a les instal·lacions de l’INEF.

Resultat:

INS Manuel de Montsuar “A”– 0 CECELL – 2

                              1r set......10      --       25

                              2n set......24      --     26


INS Manuel de Montsuar “B” – 0 Col.legi Dominiques – 2

                              1r set........4      --      25

                              2n set.......6       --      25                              

 
Secured by Siteground Web Hosting