Avui dia 1 de febrer ha acabat la setmana de la recollida de material per ajudar els refugiats de Grècia al nostre institut. Durant aquesta setmana, els alumnes i professors han estat portant roba d’abric, especialment polars i mitges de malla, però també cotxets, bressols, porta-nadons, mantes i roba per a infants en general, els quals s’han guardat en el bagul de l’entrada de l’institut.

 refugiats

Aquesta gran recollida va començar gràcies a un Whatsapp el qual van rebre diferents professors del nostre institut, i amb l’ajuda d’algunes alumnes del servei comunitari de 4t d’ESO, van penjar rètols a les aules per assabentar els alumnes de la recollida que estava portant a terme l’ONG “Lleida pels refugiats”. Aquesta iniciativa de recollir roba ve de l’escola el Parc de l’aigua de Lleida.

En la celebració del dia de la pau que es fa cada any al nostre institut, van incloure la informació sobre aquesta gran recollida perquè els alumnes més petits se’n assabentessin i ajudessin amb la causa.

Avui mateix s’ha desat tota la roba classificada en capses, juntament amb la recollida que també han fer els alumnes, professors i pares de l’escola del Sant Jordi.

Aquesta roba serà recollida el divendres 3 de febrer gratuïtament per la “SEUR Foundation” i enviada a Grècia per ajudar els refugiats sense recursos que ho estan passant malament.


                                                                    Martina Macià i Judit Isidro

Darrera actualització (dimecres, 8 de febrer de 2017 17:57)

 
Secured by Siteground Web Hosting