El passat dijous 19 de gener, al nostre institut va començar per segon any consecutiu el BasketBeat. Primer, va tenir lloc una reunió amb els pares i,seguidament, amb els alumnes que participaran enguany en aquest projecte.

El Basket Beat és un projecte creat el 2009 per Josep Ma. Aragay, educador social i musicoterapeuta amb la finalitat de desenvolupar habilitats per la vida mitjançant l’aprenentatge i creació musical en un grup amb pilotes de basquet com a instrument. En aquest taller la música i l’esport es fusionen en una experiència realment estimulant que ajuda als més joves a aprendre música amb basquet.

alt

En aquesta activitat, organitzada pel consell comarcal del Segrià juntament amb l’Ajuntament d’Alpicat, hi participen els alumnes de 1r i 2n i els alumnes de 3r i 4t d’ESO, un cop a la setmana. Dins del nostre institut els responsables de dur-la a terme són el Josep Ma. Aragay i l’educador social del consell comarcal David Lesan, que compten amb l’ajuda i col·laboració dels membres de l’equip psicopedagògic del Montsuar. 

 
Secured by Siteground Web Hosting