El passat divendres 13 de Gener, en el nostre institut, l’alumnat de 1r de batxillerat A va realitzar un taller sobre anticonceptius: “Preserva’t”, organitzat per l'Associació antisida de Lleida i conduït per l’Oriol Saura, educador social que treballa a la mateixa associació. En aquest taller s’ha pretès donar eines als joves per reforçar l’informació sexual, reflexionar i conscienciar davant les conductes de risc.


Durant el taller s’ha reflexionat sobre els avantatges de l’utilització dels preservatius i els riscos de no utilitzar-los, en una activitat que han protagonitzat els propis alumnes escrivint-los en un foli i acte seguit posant-los en comú. També s’ha parlat de la sexualitat i la seva gran varietat en les persones. Tot això ha estat possible gracies a la gran participació dels alumnes. Al final del taller ha respost els nostres dubtes i també ha repartit preservatius de l’Associació antisida a tots els alumnes que han volgut.

                                                   alt
En la meva opinió, aquest taller ha estat didàctic però d’una manera mes divertida i amb una mica d’humor i això ha fet que l’estona que hem estat fent-lo hagi passat mes ràpid. Personalment, m’ha agradat molt, ja que participant en activitats així reforcem l’aprenentatge que hem d’assolir en la vida.

                                                                    Ana Tiffon, 1r de batxillerat

Darrera actualització (dimarts, 17 de gener de 2017 11:43)

 
Secured by Siteground Web Hosting