Els alumnes de 1r de Batxillerat del nostre institut participaran per segon cop a un intercanvi amb l’institut Kannaksen Lukio de Lahti (Finlàndia) del 19 al 26 de gener. Durant 8 dies els alumnes faran una sèrie d’activitats per intercanviar cultures, conèixer costums i, a més a més, millorar el nivell d’anglès. 

Els alumnes sortiran del institut el dijous 19 per la nit. Després de passar el dia viatjant, es trobaran amb les famílies anteriorment assignades. L’intercanvi comença amb el cap de setmana del 20 al 22 de gener. Els catalans i els finlandesos passaran el dissabte a una casa rural a Hämeenkoski. Durant aquest dia podran gaudir d’activitats com la sauna amb bany en un forat al gel i la pràctica de la pesca. Els alumnes també tindran l’oportunitat de mostrar plats típics tant de Catalunya com de Finlàndia. El diumenge els alumnes passaran el dia amb les famílies, una molt bona ocasió per practicar la parla en anglès.

                                                     alt

Dilluns comença amb unes classes de ball al institut, ja que els estudiants finlandesos han de preparar-se per al ball de final de curs. Després de dinar, també tenen preparada una activitat d’orientació tots junts per la ciutat de Lahti. Dimarts 24 és un dia carregat d’activitats, i de molt fred. Però també tocarà treballar una mica, ja que de 8 a 13 hores han d’assistir a les classes d’anglès, del batxillerat internacional i d’espanyol. Per la tarda tindran la gran oportunitat d’anar a Heinola (una ciutat a 30 km de Lahti), i allí podran fer un passeig en trineu conduït per gossos, veure guineus i rens. A l’endemà tindran la gran oportunitat de visitar el museu d’esquí de Lahti, i seguidament, podran anar a practicar esquí de fons. 

Finalment, dijous 26, s’acomiadaran de Finlàndia. De 9 del mati a 5 de la tarda podran visitar Helsinki per veure alguns llocs d’interès com el Museu Nacional i tindran temps per fer algunes compres. Seguidament els recollirà l’autobús i...cap al Montsuar altra vegada!

 
Secured by Siteground Web Hosting