L’alumnat de tecnologia de l’Institut Manuel de Montsuar de quart d’ESO i segon de Batxillerat el passat dia 7 de desembre vam anar a visitar l’empresa TMI. S’ubica al polígon dels Frares i és una empresa que es dedica a la robòtica industrial. Ens van ensenyar tot el procés de disseny, muntatge i venda d'un robot. TMI està especialitzada en ensacat, paletitzat i enfardat industrial.

Exporten a tot el món i ens van ensenyar primerament l’apartat de vendes nacionals i internacional. Aquí també ens van explicat com van ser l’inici i els fonaments de TMI i ens van ensenyar la seva projecció de futur per arribar fins aquí.

TMI1

Seguidament ens vam desplaçar a la planta de disseny i programació de robòtica i ens van deixar "palpar" un parell d'innovadores peces fetes de fibra de carboni ultralleuger.

Finalment vam baixar a la zona de muntatge on hi havia robots en muntatge i on vam poder veure en funcionament tres robots i una cadena de producció sencera.

TMI2

TMI3

Al finalitzar la  visita a TMI,  cap a les dues vam pujar al bus i vam tornar cap al nostre institut.

Marc, David i Iker.

PD. Des de l'Institut volem agrair al Xavier Arderiu la seva predisposició  i interès perquè aquesta sortida hagi estat possible. Moltes gràcies!

Darrera actualització (dimecres, 14 de desembre de 2016 11:59)

 
Secured by Siteground Web Hosting