El passat dimecres, dia 30 de novembre, tots els alumnes de primer de batxillerat de l’institut Manuel de Montsuar vam fer una sortida al CosmoCaixa de Barcelona.

La finalitat de la sortida és apropar la ciència i la experimentació a l’alumnat, ja sigui de l’àmbit científic i tecnològic com a l’humanístic i social. Cal recordar que des de la matèria comuna de Ciències per al Món Contemporani es fa èmfasi en la importància que té la ciència avui en dia per a la humanitat i com aquesta ha anat evolucionant al llarg dels anys.

Cosmocaixa2

Com és sabut, aquest Museu dóna la possibilitat als visitants de poder observar i experimentar amb fets científics, que és molt difícil de dur a terme en els centres educatius. Hi ha la sala d’exposicions permanents, on es poden observar i analitzar fenòmens físics, estands relacionats amb la biologia i la geologia. Per altra banda, a la secció d’exposicions itinerants vam poder veure una gran quantitat d’objectes de la prehistòria a la exposició anomenada “El bressol de la Humanitat”.

A part de la visita, vam assistir a la projecció de la pel·lícula documental en 3D “Què hi ha algú?” En aquesta pel·lícula es va plantejar la possibilitat de l’existència de la vida en altres planetes, fora fins i tot de la nostra galàxia. I gràcies a la projecció 3D, espectacular.

Fotos de la sortida

Darrera actualització (diumenge, 4 de desembre de 2016 11:32)

 
Secured by Siteground Web Hosting