La temporada escolar 2016-17 està desenvolupant-se amb regularitat i els nostres equips estan jugant cada cap setmana els seus respectius partits a les instal·lacions de l’INEF en jornada matutina dels dissabtes.

volei

Els resultats d’aquestes jornades han estat força positius, els dos partits jugats hem guanyat. Els equips amb que estem participant son de les categories Infantil (2 equips) femení contra els equips d’altres centres escolars de Lleida.

Els equips han fet uns partits força emocionants assolint uns bons resultats en la seva categories i han jugat amb un gran nivell tècnic i esportiu.

Ara les competicions es faran tots els caps de setmana i a on sens dubte els nostres esportistes continuaran entrenant i lluitant tota la temporada per assolir els triomfs.

RESULTAT JORNADA 12.11.16

INS Manuel de Montsuar – 2 Col.legi Claver “A” – 0

1r set........25 - 19

2n set.......25 - 12

RESULTAT JORNADA 19.11.16

INS Manuel de Montsuar – 2 Balafia Voleibol – 0

1r set.........25 - 15

2n set........25 - 16

Jugadores: Blau Cierco, María González, Júlia Izquierdo, Laia Lacasa, Alba Martín, Èlia Martínez, Lara Montero, Núria Pellicer, Noa Redondo, Andrea Salguero.

El proper partit es el día 03 de desembre (dissabte) a les 13h contra el Col.legi Claver “C” a les instal.lacions de l’INEF.

Darrera actualització (diumenge, 4 de desembre de 2016 11:25)

 
Secured by Siteground Web Hosting