Els dies 26 i 28 d’octubre els alumnes de 4t d’ESO, vam fer una sortida a la Seu Vella per aplicar la geometria i la trigonometria en aquest monument.

Seu1

A les vuit vam començar la classe al Montsuar on ens van repartir el dossier que hauríem de fer i entregar en acabar les classes a les 2:30. A les 9 vam baixar al pati a esmorzar. A les 9:30 vam entrar al autocar que ens portaria cap a la Seu Vella, vam arribar a les 10 aproximadament.

Vam arribar allà i un grup d’alumnes van entrar per a fer la visita guiada al monument, visita que va servir per a respondre les preguntes de historia que figuren al dossier, mentre l’altre grup es vam quedar fora calculant l’altura del campanar amb l’ajut del clinòmetre, que per parelles, vam construir.

Desprès vam entrar als passadissos de l’entorn del claustre per a mesurar l’amplada del passadís amb l’ajuda d’una cintra mètrica i del plànol del final del dossier, finalment vam calcular l’escala del plànol .

Nueva_imagen_3

A continuació, vam mesurar el diàmetre i la circumferència de dos tipus de columnes, per a fer una aproximació experimental del nombre "pi".

A la 1 vam agafar l’autocar per tornar a l’institut i acabar de completar el dossier a classe.

D’entrada vam pensar que aquesta sortida seria molt avorrida, però, en acabar ens vam adonar que va ser molt divertida.

Seu3

Fotos de la sortida

Darrera actualització (dimarts, 15 de novembre de 2016 01:27)

 
Secured by Siteground Web Hosting