Aprofitant que el 2016 és el centenari de la mort d'Enric Granados, el nostre professor de música (Ramon Llanes) i el Lluís Herrera (prof. de l'INS Ronda) han preparat una exposició didàctica sobre aquest músic extraordinari per tal que es pugui treballar a les escoles i instituts de la ciutat.

Durant les II Jornades de música celebrades a final del curs passat es van presentar els 12 plafons de l'exposició que expliquen la seva biografia, les facetes musicals de Granados (compositor, intèrpret i pedagog) i la seva relació amb la ciutat de Lleida. Gràcies al suport econòmic de la Regidoria de Cultura de la Paeria actualment tenim els plafons guardats al Centre de recursos pedagògics del Segrià a disposició de tots els centres educatius que ho vulguin treballar.

Amb l'alumnat de l'optativa de música hem instal·lat la mostra -que treballarem també a 1r i a 3r- al passadís de la biblioteca. Aprofitem també per anunciar-vos que el propers dimarts dia 18 farem una gimcana musical pel centre de Lleida per conèixer la relació de Granados (i Viñes) amb la seva ciutat natal i que us explicarem en una nova notícia. Esperem que el nostre alumnat aprengui  a escoltar la meravellosa música de Granados.

GRANADOS1  GRANADOS4    GRANADOS2  GRANADOS3

Darrera actualització (dimecres, 12 d'octubre de 2016 08:11)

 
Secured by Siteground Web Hosting