Avui ha estat un dia diferent, entremig de dos dies de festa i sense fer classe. Un dia en que hem anat a l’institut sense llibres ni llibretes, però com cada dia amb moltes ganes de passar-nos-ho bé i conèixer moltes coses noves.

La_Mitjana2

Hem sortit aviat i amb la fresca del matí rumb cap al parc de la Mitjana fent una processó llarguíssima pel costat esquerre de les carreteres i camins. Hem travessat la carretera per la passarel·la, tal com s’ha de fer. Hem passat per la partida de Marimunt, pel Secà de Sant Pere i per Pardinyes fins arribar a la Mitjana.

De tant caminar se’ns ha despertat la gana, i el primer que ens ha calgut fer ha estat esmorzar. Amb l’estómac més tranquil el Josep Anton ens ha donat instruccions de com participar a la gimcana. Estàvem organitzats en equips de 10 persones. Cada equip format per alumnes de cada un dels 4 primers, així hem pogut conèixer i parlar amb altres companys i companyes de l’institut.

La_Mitjana

Per resoldre les proves no feia falta saber massa de mates, socials o llengües, però sí calia tenir traça, que també és important per anar per la vida! Ha estat molt entretingut.

Després de les proves hem tingut temps de jugar pel parc. Hi ha moltes instal·lacions on pots fer activitats molt divertides. La que ha tingut més èxit ha estat la tirolina.

Hem quedat amb els amics de tornar-hi un altre dia. Segur que la família m’hi porten.

Per tornar a l’institut ho hem fet amb autocar, que a aquella hora del migdia fa molta calor per tornar a peu.

A l’arribar a l’institut hem anat al poliesportiu on les tutores han fet el lliurament dels premis als equips guanyadors de la gimcana.

Ha estat un dia radiant. Ha estat un dia fantàstic!


Fotos de la sortida

 
Secured by Siteground Web Hosting