Els dies 15, 16 i 17 de juny, els alumnes de 2n d’ESO van fer una estada a la Casa de Colònies Eurostage de Caldes d’Estrach (Maresme).

Van ser tres dies d’una intensa activitat en els que van practicar diverses activitats lúdiques i esportives que els van permetre desconnectar de les activitats lectives del curs i alhora, reforçar els vincles d’amistat i companyonia entre tots ells.

Caldes

El dia 15, tot just arribar, van realitzar pràctiques de caiac al Club Nàutic d’Arenys de Mar. Desprès es traslladaren a l’Eurostage de Caldetes on un grup d’entusiastes monitors van supervisar en tot moment les diferents activitats que havien organitzat (tennis, escalada, circuit amb desnivells, orientació i diferents jocs i proves esportives).

El dijous per la tarda van realitzar una gimcana per Caldes d’Estrach que va acabar amb jocs a la platja i remullada al mar. El darrer dia les activitats es van centrar en la descoberta de l’entorn de la casa. Uns dies ben aprofitats en un espai idoni on van gaudir.

Dim lights Embed Embed this video on your site

Des de l’equip de professors que els vam acompanyar valorem molt positivament l’estada, perquè es van aconseguir tots els objectius, el més important el de la integració del grup. Tots vam gaudir d’allò més.

Fotos de la sortida

Darrera actualització (diumenge, 26 de juny de 2016 18:02)

 
Secured by Siteground Web Hosting