"La Terra, el nostre món" Exposició 1r ESO

L'exposició La Terra, el nostre món, ja és als passadissos del centre! Consta de sis espais i és una mostra del treball que ha fet l'alumnat de 1r ESO al llarg de deu setmanes dintre la franja anomenada Treball per Tasques.

La_Terra

Guiat per l'alumnat de 1r ESO, l'alumnat de sisè de l'escola Dr. Serés i el de tercer i quart de l'escola Sant Jordi, ja l'ha visitat. La setmana passada vam rebre els visitants a la sala polivalent de l'institut :

10:25 Rebuda i presentació de l'exposició per part dels alumnes presentadors, acompanyats de les veus de Lucía González i Paula Vargas interpretant la cançó El Progreso de Roberto Carlos.

10: 45 Assignació de cada grup de visitants a un alumne acompanyant que guia el grup per tot el recorregut.

10: 55 Inici de la visita pels sis espais de l'exposició, en els quals cada grup d'alumnes expositors explica oralment el seu contingut.

La carta de Zagma (Zagma és una nena saharauí que "va estar" l'estiu a Lleida i en tornar a casa seva els ha enviat una carta parlant de l'aihua que ella no té allà ...),

L'aigua i el materials d'ús tecnològic (usos de l'aigua i de les fustes, els plàstics i els metalls),

Som consumidors responsables? (estudi estadístic sobre la recollida selectiva que fem a casa),

El Coltan (què és, per a què s'utilitza, qui l'obté i com, les conseqüències mediambientals i socials),

El Cacau i la desforestació (conseqüències mediambientals i socials)

Els països de parla anglesa (mapa mundi)

11:55 Valoració de la visita per part dels visitants: què t'ha semblat l'exposició? El guiatge ha estat de qualitat? Què has après?

12:05 Agraïment i comiat a la sala polivalent, amb la deliciosa xocolata de comerç just.
 
Als alumnes de 1r  ESO els motiva moltíssim aquesta activitat. Cadascú assumeix amb responsabilitat el rol que té assignat, i s'esforça per fer-ho bé. Això fa que l'activitat sigui exitosa i profitosa per tothom.

Fotos de la jornada

Darrera actualització (dilluns, 21 de març de 2016 10:46)

 
Secured by Siteground Web Hosting